WELKE DIENSTEN

De diensten die in aanmerking kunnen komen zijn: opleiding, coaching, begeleiding, advies, marktstudies, audits, interim management, examens, e-learning en andere ontwikkelingsactiviteiten of bedrijfsondersteunende diensten. Binnen bedrijven kan elk support departement (HR, opleiding, boekhouding, IT…) in aanmerking komen.

 

De aanbieders zijn onder meer opleidingsorganisaties, HR-adviseurs, werving- en selectiekantoren, marketing- en communicatiebureaus, IT-consultants, milieucoördinatoren, juridisch en financieel adviseurs, boekhoudkantoren, sociaal secretariaten, …maar ook support departementen binnen grotere bedrijven.

WELKE ORGANISATIES

De grootte alsook de sectoren waarin deze aanbieders actief zijn, zijn heel uiteenlopend, gaande van éénpersoonszaken tot departementen van multinationals en private of publieke aanbieders actief in de profit of non-profitsector.

OOK VOOR FEDERATIES, SECTOREN EN REGIO’S

Ook federaties, sectoren en regio’s kunnen een beroep doen op de Qfor-kwaliteitsdoorlichting wanneer zij specifieke kwaliteitseisen wensen te stellen aan hun leden.

 

CertUp heeft reeds modules op maat uitgewerkt, onder meer in samenwerking met de voedings-, de veiligheids- en de webdevelopmentsector.

In België en in Nederland zijn er meer dan 500 organisaties Qfor erkend!
Sinds 1992 hebben Management Information en haar dochteronderneming CertUp reeds meer dan 4500 audits uitgevoerd.
Wenst u de geldigheidsperiode van hun erkenning te kennen? Neem contact met ons op +32 2 414 25 00.